Υαλουρονικό

Το υαλουρόνικο οξύ είναι πολυσακχαρίτης που αποτελεί το θεμελιώδες στοιχείο της στιβάδας του δέρματος που είναι γνωστή ως χορίο, δηλαδή, στη μεσαία στιβάδα, το μεσόδερμα.

Το υαλουρονικό οξύ πάρχει στο ανρώπινο σώμα ενώ συναντάται πανομοιότυμο και σε άλλους οργανισμούμς

Η συμβατότητα του με τον οργανισμό μας και το γεγονός οότι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις οδήγησε στην κατασκευή της συνθετικής μορφ΄ς υαλουρονικού οξέως και έκτοτε αποτελεί ένα δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της αισθητικής και της ομορφιάς.

Πριν εφαρμοσθεί στην κοσμητική ιατρική, το χρησιμοποιούσαν επί χρόνια στην θεραπεία της οστεοαρθρήτιδας. Είναι εξαιρετικά υγρόφιλο συστατικό, καθώς ενα γραμμάριο υαλουρονικού οξέως μπορεί να κατακρατήσει πάνω από ένα λίτρο νερό.

Η υδρόφιλη ιδιότητά του είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.Επίσης λειτουργεί και ως λιπαντικός παράγοντας για το κολλαγόνο που είναι μια ομάδα ινωδών πρωτεϊνών που βρίσκονται σε όλους τους οργανισμους και προσδίδουν εκτατική ισχύ στους συνδετικούς ιστούς. Με τη μορφη διάφανης γέλης το υαλουρονικό οξύ είναι ικανό για να γεμίσει ρυτίδες, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος. Έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις μικρές κοιλότητες του δέρματος και έτσι οι ρυτίδες και οι γραμμές εξαλείφονται ή απαλύνουν αισθητά. Την ίδια στιγμή, στο σημείο έγχυσης διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου που συσφίγγει την περιοχή συντελώντας στη ελαστικότητα και φωτεινότητα του δέρματος και γενικότερα στη συνολική βελτίωση της εικόνας του προσώπου και του σώματος.

-Την ρινοχειλική αύλακα
-Τις βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο
-Τα χείλη, προκειμένου να αυξηθεί ο όγκος τους και να διαμορφωθεί το περίγραμμα τους
-Τα ζυγωματικά και τις παρειές
-Το περίγραμμα του προσώπου και το πηγούνι
-Τις κάθετες γραμμές των χειλιών
-Τις γραμμές μεταξύ της εξωτερικής γωνίας του στόματος και του πηγουνιού
-Τις εμβυθίσεις στην περιοχή των κάτω βλεφάρων που συχνά συνοδεύονται από μαύρους κυκλους
-Τη δυσμορφική ράχη και το περίγραμμα της μύτης

Το αποτέλεσμα διαρκεί απο 6 έως 18 μήνες και είναι άμεσα ορατό.

Ο χρόνος της θεραπείας διαρκεί περίπου 30 λεπτά ανάλογα με την πάσχουσα περιοχή.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άνετα στην καθημερινότητά του.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.