Oxygeneo

Μια θεραπεία προσώπου με 3 ταυτόχρονα οφέλη! Τρεις διαφορετικές θεραπείες με μία μόνο συσκευή που συνδυάζει την Οξυγονοθεραπεία, τους υπερήχους και τις ραδιοσυχνότητες. Με αυτόν το συνδυασμό επιτυγχάνουμε την Απολέπιση, την Αναζωογόνηση, την Φυσική Οξυγόνωση και την Ανάπλαση του δέρματος. Το πρόσωπο μετά την θεραπεία Oxygeneo, θα είναι λαμπερό, απαλό, τονωμένο, με βελτίωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών (πανάδες – κηλίδες) χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Η λογική της θεραπείας είναι εμπνευσμένη από την δράση των φυσικών ιαματικών πηγών, γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, όσον αφορά στην οξυγόνωση του δέρματος.

Κατά την θεραπεία ειδική ατομική κάψουλα, Capsugen, τοποθετείται στην συσκευή. Ταυτόχρονα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο ένα ειδικό θεραπευτικό τζέλ, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (που είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, αντιοξειδοτικά, λευκαντικούς παράγοντες, κλπ). Με ήπιες κυκλικές κινήσεις, εφαρμόζουμε την κεφαλή, σε συνδυασμό με το τζελ, η οποία δονείται, σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Σε περιπτώσεις που παρατηρούνται τραχύτητα του δέρματος, έντονοι πόροι, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές ρυτίδες κ.λ.π. μπορούμε να επιμείνουμε παραπάνω. Με την εφαρμογή το υλικό της κάψουλας διασπάται και απελευθερώνονται φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα. Με την διαδικασία αυτή απελευθερώνεται οξυγόνο στην επιδερμίδα. Στην συνέχεια ακολουθεί ειδικό μασάζ με το ειδικό θεραπευτικό τζελ. Το δέρμα οξυγονώνεται εκ των έσω. Έτσι όλες οι θεραπευτικές ουσίες που έχουμε τοποθετήσει, αποροφώνται από το δέρμα ακόμα καλύτερα.

Σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη θεραπεία.
Η επιδερμίδα οξυγονώνεται αποκτά λάμψη γίνεται λεία και απαλή. Οι πόροι, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται. Αυξάνεται η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και βελτιώνεται ο τόνος του δέρματος. Ελαττώνονται οι δυσχρωμίες και επιτυγχάνουμε χρωματική ομοιογένεια.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν υπάρχει περιορισμός στην εποχή εφαρμογής. Είναι εντελώς ανώδυνη, έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Δεν αφήνει σημάδια, μελανιές, οίδημα. Δεν έχει παρενέργειες. Με μια θεραπεία έχουμε τριπλό όφελος καθώς επιτυγχάνουμε ελεγχόμενη απολέπιση των νεκρών κυττάρων, διέγερση – οξυγόνωση των ιστών, θρέψη, λεύκανση και αναζωογόνηση του δέρματος. Αναστροφή των διεργασιών που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Για άτομα, γυναίκες ή άνδρες που το δέρμα τους είναι θαμπό και άτονο. Άτομα με διευρυμένους πόρους. Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής ή το δέρμα τους έχει υποστεί μελαγχρωματικές βλάβες όπως πανάδες και κηλίδες.
Κατάλληλο για δέρματα με λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι κατάλληλη αν θέλουμε να κάνουμε μια θεραπεία για λαμπερό δέρμα πριν από κάποια ειδική περίσταση, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη θεραπεία.
Ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο και τις ανάγκες του δέρματός του μπορεί να συστηθεί ένας κύκλος 4 -6 θεραπειών με μεσοδιάστημα 7-10 ημερών για να φτάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αποτελεί μια «lunch break» επιλογή και διαρκεί περίπου 30 λεπτά ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Όχι η θεραπεία δεν πονάει καθόλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι το περιγράφουν ως ένα ευχάριστο μασάζ και ως μια χαλαρωτική θεραπεία.

Είναι ασφαλής για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας που αντενδείκνυται η εφαρμογή άλλων θεραπειών.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.