Αφαίρεση τατουάζ

Η τεχνολογία pico πλεονεκτεί στην ασφάλεια, στην αποτελεσματικότητα και στον αριθμό συνεδριών έναντι της τελευταίας τεχνολογίας Q-switch που μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούνταν για την αφαίρεση των tattoo.

Στο Deka Medical Aesthetic εφαρμόζουμε με απόλυτη επιτυχία το πιο ισχυρό και ευέλικτο laser που χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο δράσης του έχει τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και στα τατουάζ που παραδοσιακά μέχρι σήμερα αφαιρούνταν δύσκολα.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch που διασπούν τα χρωματισμένα σωματίδια σε κόκκους, το Discovery Pico Plus, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα σωματίδιο μελάνης απορροφά την ακτινοβολία λέιζερ που εκπέμπεται σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς ενέργειας picosecond, προκαλείται μία υπερβολικά ταχεία άνοδος της θερμοκρασίας μέσα σε αυτό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 900° C. Η γρήγορη αυτή αύξηση της θερμοκρασίας επεκτείνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλο το σωματίδιο και δημιουργεί ένα μηχανικό (ακουστικό) κύμα που το διαπερνά. Το παραγόμενο αυτό κύμα ασκεί πίεση η οποία υπερβαίνει το όριο θραύσης του σωματιδίου και έτσι επέρχεται ο κατακερματισμός του.

Παράλληλα, το Discovery Pico Plus ξεχωρίζει χάρη στο γεγονός ότι εκπέμπει σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος και έτσι έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να αφαιρεί όλα τα χρώματα.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από την έκταση και τα χρώματα του σχεδίου, αλλά και την κατάσταση του δέρματος. Για παράδειγμα, μέχρι σήμερα, για ένα μικρό απλό τατουάζ απαιτούνται περίπου 4 επισκέψεις, ενώ για ένα μεγαλύτερο 8. Την ίδια στιγμή, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε κάθε θεραπεία είναι από 4 έως 6 εβδομάδες.

Ως προς αυτό, μία άλλη μεγάλη επιτυχία του Discovery Pico Plus είναι ότι απαιτεί περίπου τις μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα λέιζερ προκειμένου να αφαιρέσει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά ένα τατουάζ. Μάλιστα, η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Παραδείγματος χάρη, όταν ένα τατουάζ χρειάζεται κατά μέσο όρο για να αφαιρεθεί με ένα Q-Switch laser 10 συνεδρίες, το ίδιο τατουάζ με το Discovery Pico Plus της Quanta System απαιτεί 6 ΜΟΝΟ συνεδρίες.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.