Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP για τα Μαλλιά

Πρόκειται για μια θεραπεία, που εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του αίματός μας. Είναι μια μέθοδος ενέσιμης μεσοθεραπείας η οποία αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στον ίδιο μας τον οργανισμό – στο ίδιο μας το αίμα. Η θεραπεία εκτός από την ανανέωση του δέρματος έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και γενικότερα στην βελτίωση του τριχωτού της κεφαλής.
Η διαδικασία ξεκινά με μια σύντομη αιμοληψία. Το αίμα στην συνέχεια περνά ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης και επεξεργασίας. Με το τέλος της διαδικασίας έχουμε στα χέρια μας έναν ορό πλάσματος που περιέχει υψηλό ποσοστό αιμοπεταλίων ο οποίος είναι πλούσιος σε αυξητικούς πηαράγοντες. Με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τον αυτόλογο αυτό ορό (που προήλθε δηλαδή από τον ίδιο μας τον οργανισμό) στο κεφάλι. Τα αιμοπετάλια είναι κύτταρα, τα οποία βοηθούν τους ιστούς να επουλωθούν καθώς εκκρίνουν πάνω από 800 είδη πρωτεϊνών. Με την έγχυση του ορού, προτεϊνες και κυτοκίνες απελευθερώνονται και βοηθούν στην αναγέννηση των τριχοθυλακιών ενώ ενεργοποιούν τριχοθυλάκια που «κοιμούνται». Τα νέα τριχοθυλάκια είναι πολύ πιο ανθεκτικά
  • Μετά από μεταμοσχεύσεις μαλλιών αλλά και για τις ουλές μετά την μεταμόσχευση
  • Στην τοπική Αραίωση
  • Στην τριχόπτωση
  • Σε περιπτώσεις Ανδρογενετικού τύπου Αλωπεκίας
  • Στην Γυροειδή Αλωπεκία
  • Σε περιπτώσεις που θέλουμε να ενδυναμώσουμε ποιότητα της τρίχας
  • Δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις πλήρoυς φαλάκρας.
Τα μαλλιά σταδιακά θα πυκνώνουν και η ποιότητα της τρίχας θα είναι καλύτερη. Τα νέα τριχοθυλάκια θα είναι πιο δυνατά και ανθεκτικά. Τα ακριβή αποτελέσματα είναι διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

Ανάλογα με την περίπτωση ένας κύκλος 4-6 Συνεδριών είναι αρκετός, με μεσοδιάστημα ενός μήνα. Πιθανώς να συσταθεί θεραπεία Συντήρησης.

 

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRP, αντενδείκνυται σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα, σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα, σε άτομα που πάσχουν από αιματολογικές διαταραχές,  σε άτομα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, με ιστορικό θρόμβωσης, κακοήθειας και χρόνιας νόσου του ήπατος

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση