Μάσκα Φωτοθεραπείας PDT

Με την Μάσκα Φωτοθεραπείας εκμεταλλευόμαστε την ευεργετική δύναμη του Led φωτός για να καταπολεμήσουμε μια σειρά από δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή, οι δυσχρωμίες, η λιπαρότητα αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων της χαλάρωσης και της φωτογήρανσης. Είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς αντενδείξεις και χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Η θεραπεία γίνεται τοποθετώντας στο πρόσωπο μια μάσκα που χρησιμοποιεί Led φως, με διαφορετικές διόδους εκπομπής, για 30 λεπτά.

Ανάλογα τι πρόβλημα θέλουμε να καταπολεμήσουμε επιλέγουμε το αντίστοιχο χρώμα φωτός. Επίσης έχουμε την δυνατότητα για καλύτερα αποτελέσματα να συνδυάσουμε τα οφέλη διαφορετικών χρωμάτων στην ίδια θεραπεία.

 

Σε πρόσωπο

Λαιμό

Ντεκολτέ

θεραπεία για την τριχόπτωση

 

Κόκκινο φως-Αντιγήρανση: Με την επιλογή του Κόκκινου χρώματος επιτυγχάνουμε διέγερση των ινοβλαστών με αποτέλεσμα την σύνθεση μεγαλύτερου ποσοστού κολλαγόνου και ελαστίνης. Το ίδιο θεραπευτικό φως ενισχύει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την αύξηση του οξυγόνου. Με το κόκκινο φως καταπολεμάμε δυσχρωμίες και την φωτογήρανση.

 

Το μπλε φως είναι ιδανικό για θεραπεία σε ακνεϊκά δέρματα αφού καταπολεμά το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής.

 

Καταπολεμά την Λιπαρότητα. Ιδανικό για λιπαρά και Ακνεϊκά Δέρματα.

 

Ηρεμεί το δέρμα. Ιδανικό για τα ευαίσθητα δυσανεκτικά δέρματα ενώ ηρεμεί το δέρμα σε φάσης Αλλεργίας.

 

Αποτοξινώνει το δέρμα καθώς δρα στο λεμφικό Σύστημα με αποτέλεσμα να αποβάλλονται οι τοξίνες.

Ενεργοποιεί τον κυτταρικό ιστό μειώνοντας τις ρυτιδες και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος ενώ παράλληλα ενδείκνυται και για την μείωση των διευρυμένων πόρων

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε θα σχεδιαστεί ο αντίστοιχος κύκλος θεραπειών.

Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται 6- 8 συνεδρίες για την επίτευξη ενός καλού αποτελέσματος. Σε περιπτώσεις καταπολέμησης δυσχρωμιών ή ακμής ο αριθμός συνεδριών κατά μέσο όρο είναι 10-12, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την έκταση του προβλήματος, με μεσοδιαστήμα 3-4 ημερών.

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση