Παλμικό Λέιζερ για την καταπολέμηση των Ευρυαγγειών

Καταπολέμηση Ευρυαγγειών με  Παλμικό Laser

To Παλμικό Laser χρησιμοποιείτε χρόνια με ασφάλεια για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας, την ανάπλαση του δέρματος, για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών, της ακμής και των Ευρυαγγειών. Το παλμικό Laser εκπέμπει ένα ευρύ φάσμα φωτός.  Με την επιλογή του κατάλληλου φίλτρου μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις ευρυαγγείες είτε σε πρόσωπο είτε στο σώμα, καθώς η ενέργεια απορροφάτε από την Αιμοσφαιρίνη. Με την απορρόφηση της ενέργειας οι ευρυαγγείες καταπολεμούνται άμεσα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και  κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Το σημαντικό με την χρήση του Παλμικού Laser, είναι ότι μπορούμε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά και την γενικευμένη κοκκινίλα που οφείλεται σε πολλά λεπτά σπασμένα αγγεία σε περιοχές όπως το πρόσωπο και το ντεκολτέ, επαναφέροντας το φυσικό χρώμα του δέρματος. 

Οι ευρυαγγείες, ή όπως αλλιώς λέγονται «σπασμένα αγγεία», είναι ένας συχνός λόγος δυσφορίας για πολλούς ανθρώπους όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη. 

Αν και οι ευρυαγγείες και ειδικά στο πρόσωπο είναι συνήθως ασυμπτωματικές, είναι ένα πρόβλημα που αφορά και τα δύο φύλα (αν και πρωτιά έχουν οι γυναίκες) κυρίως για αισθητικούς λόγους. Στην ουσία είναι μικρά, επιφανειακά διατεταμένα τριχοειδή αγγεία (φλεβίδια)  που βρίσκονται στο δέρμα και συγκεκριμένα κάτω από την επιδερμίδα. Θα ακούσουμε συχνά να αποκαλούνται και «σπασμένα αγγεία» ενώ το χρώμα τους είναι συνήθως κόκκινο, μπλε ή μωβ. Στο πρόσωπο συνήθως παρατηρούνται κάτω από τα μάτια, στα μάγουλα, στην περιοχή γύρω από την μύτη αλλά και πάνω σε αυτήν και στο πηγούνι. Μπορούν να εμφανιστούν στη βάση του λαιμού, στο ντεκολτέ και πολύ συχνά στα κάτω άκρα. Υπράχουν διαφορετικοί τύποι ευρυαγγειών η απλή ευρυαγγεία, η δενδροειδής (όταν μοιάζει με κλαδιά δέντρου), η αραχνοειδής (όταν μοιάζει με ιστό αραχνης), και η βλαττιδώδης (κουκκίδες)

 

Ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα μπορεί να χρειαστεί επανάληψη της θεραπείας μετά από 30 περίπου μέρες για την πλήρη εξάλειψη τους.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, καθώς οι ευρυαγγείες που θεραπεύτηκαν δεν θα ξαναεμφανιστούν. Αμέσως μετά την θεραπεία το χρώμα τους είναι λιγότερο ορατό και εξαφανίζεται μεταξύ 2-6 εβδομάδων.
Όχι δεν πονάει, και δεν χρειάζεται κάποιο είδος αναισθησίας 

Ένας σοβαρός παράγοντας για την εμφάνιση ευρυαγγειών εκτός από την γενετική προδιάθεση, είναι η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Το ποσοστό των γυναικών που εμφανιζουν ευρυαγγείες είναι πολύ πιο υψηλό από αυτό των ανδρών καθώς σημαντικό ρόλο παίζουν οι φυσιολογικές ορμονολογικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση, η λήψη αντισυλληπτικών ή οιστρογόνων.

Χρήση συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων που περιέχουν κορτιζόνη, φάρμακα που προκαλούν αγγειοδιαστολή, ή η υπερβολική κατανάλωση αλκόολ. Επίσης εμφανίζονται και σε ανθρώπους που πάσχουν από κάποια αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. ερυθυματώδη λύκο) Ταυτόχρονα ένα μηχανικό τραύμα μπορεί να είναι υπεύθυνο, ή μια χειρουργική τομή.

  • Την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Είναι σημαντική η συστηματική χρήση αντηλιακής κρέμας υψηλού δείκτη προστασίας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου (καθώς  η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένιση των τοιχωμάτων των αγγείων αφού μειώνει το κολλαγόνο).
  • Αποφεύγεται τον καθαρισμό του προσώπου με ζεστό νερό, τα προϊόντα απολέπισης με χοντρούς κόκκους, την αποτρίχωση με ζεστό κερί (καθώς το τράβηγμα και η θερμότητα είναι επιβαρυντικοί παράγοντες). Την σάουνα, και γενικότερα την έκθεση σε πολύ ζέστη.
  • Την υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ.

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση