Ενέσιμη Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από την κοσμητική Ιατρική. Το όνομά της προέρχεται ακριβώς από την περιοχή που στοχεύει, ανάμεσα στην επιδερμίδα και στο υποδόριο, στο μεσαίο δηλαδή επίπεδο του δέρματος το χόριο. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και στην ανάπλαση του δέρματος, προσφέροντας ένα δέρμα ποιο φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας γίνεται με ειδικές πολύ λεπτές βελόνες με τις οποίες Βιταμίνες με Αντιοξειδωτική και Αντιγηραντική δράση (όπως C και Α), Υαλουρονικό Οξύ, Αμινοξέα, Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία εγχύονται ενδοδερμικά. Μέσω των ενέσεων τα συστατικά που χρησιμοποιούμε διεισδύουν σε βάθος και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε χρησιμοποιούμε και το αντίστοιχο κοκτέιλ ουσιών, για να πετύχουμε ενυδάτωση, αντιγήρανση, την σύσφιξη του δέρματος αλλά και την εξάλειψη των δυσχρωμιών.
Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπεία τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αλλά και για την σύσφιξη σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και προγούλι. Ταυτόχρονα, είναι μια πολύ καλή θεραπεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συνεπειών της φωτογήρανσης.

 

Από την πρώτη κιόλας θεραπεία το δέρμα θα είναι ενυδατωμένο, πιο λαμπερό και ξεκούραστο. Με την πάροδο του χρόνου και την επανάληψη της θεραπείας το δέρμα ανακτά την φυσική του λάμψη και βελτιώνονται οι δυσχρωμίες. Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται αισθητά. Αμέσως μετά την θεραπεία μπορεί να έχουμε ένα ήπιο αίσθημα καύσου, για αυτό μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα δροσερό επίθεμα. Ο μικροτραυματισμός από τις βελόνες υποχωρεί άμεσα και δεν έχουμε κανέναν περιορισμό στο να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μικρές μελανιές, που ίσως προκληθούν, δεν θα πρέπει να μας ανησυχήσουν καθώς θα φύγουν μόνες τους σε διάστημα 5 με 7 ημερών.

 

Σε πρόσωπο

Λαιμό

Προγούλι

Ντεκολτέ

(Αλλά και στο σώμα για σύσφιξη και αδυνάτισμα)

 

Σε γενικές γραμμές δεν είναι επώδυνη διαδικασία. Εφαρμόζουμε μια αναισθητική αλοιφή 40 λεπτά περίπου πριν την θεραπεία, για να περιορίσουμε τυχόν ενοχλήσεις.

 

Από την πρώτη εφαρμογή θα παρατηρήσουμε πως το δέρμα είναι ενυδατωμένο, πιο λαμπερό, νεανικό και ξεκούραστο. Ανάλογα με την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, είμαστε σε θέση να ορίσουμε τον ακριβή αριθμό των θεραπειών. Σε γενικές γραμμές, με έναν κύκλος 4-6 θεραπειών επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνεδρίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 20 περίπου μέρες, ενώ στην φάση της συντήρησης μπορούν να γίνονται κάθε 4 με 8 μήνες.

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση