Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, απόλυτα ασφαλή αφού το υλικό της μεσοθεραπείας προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται μία από τις πιο συμβατές θεραπείες την οποία και εφαρμόζουμε με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Ιατρείο Deka Medical Aesthetic.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία αξιοποιώντας υλικά του ίδιου μας του οργανισμού, συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος προλαμβάνοντας τη φθορά του χρόνου.

Η εφαρμογή της θεραπείας στο σώμα μας κάνει το δέρμα ελαστικό ,ενυδατωμένο και φωτεινό.

Συγκεκριμένα, προάγει την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό των κυττάρων με τα εξής αποτελέσματα:

  • Βαθιά ενυδάτωση.
  • Λάμψη και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης.
  • Ενίσχυση του θύλακα της τρίχας και αύξηση της τριχοφυΐας στο PRP κατα της τριχόπτωσης.

Ο ιατρός μας κάνει μία απλή αιμοληψία από τον ασθενή και κατόπιν αυτή η μικρή ποσότητα αίματος φυγοκεντρείται στο ειδικό μηχάνημα και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια. Τα αιμοπετάλια του πλάσματος ενεργοποιούνται, απελευθερώνοντας μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων, τα οποία μετά την έγχυσή τους στο δέρμα, προκαλούν ανάπλαση, αναδόμηση και σύσφιξη.

Η επαναστατική θεραπεία PRP μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέρια αλλά και σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Επίσης εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας διαρκούν περισσότερο από την παραδοσιακή μεσοθεραπεία χάρη στην αυτόλογη δράση της και διατηρούνται έως και 6 μήνες.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.