laser alexandrite candela

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη CANDELA

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως κερί ή ξύρισμα, έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα.

Η ηλεκτρόλυση, που μπορεί να καταστρέψει την τρίχα μόνιμα, περιλαμβάνει την είσοδο βελόνας σε κάθε τριχικό θύλακα και την εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος, μια διαδικασία επώδυνη, αργή και κοπιώδη για αποτρίχωση.

Με την ηλεκτρόλυση μπορούν να θεραπευτούν μόνο μικρές περιοχές στη διάρκεια μιας συνεδρίας, απαιτούνται πολλές συνεδρίες σε χρονικά διαστήματα μηνών έως ετών για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ενώ ενίοτε η θεραπεία αυτή μπορεί να αφήσει μικρές ουλές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης, ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας των laser.

Με την χρήση των Laser, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, μασχάλες και μπικίνι γίνεται παρελθόν γρήγορα, εύκολα και οριστικά.

Είναι μια προηγμένη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την απαλλαγή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με την εγγύηση της εταιρείας Candela. Η μονοχρωματική δέσμη φωτός που εκπέμπει στα 755nm (το πλέον ενδεδειγμένο μήκος κύματος για την αποτρίχωση βάσει των διεθνών standarts), διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται στο μέγιστο από την μελανίνη του τριχικού θύλακα. Το Candela μας δίνει την δυνατότητα της επιλεκτικής καταστροφής των κυττάρων, που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών, μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα η γύρω περιοχή της επιδερμίδας μένει ανεπηρέαστη χάρη στην ενσωματωμένη συσκευή ψύξης, η οποία επιτρέπει την μέγιστη ασφάλεια και την εξάλειψη πόνου κατά την εφαρμογή.

• Για όλους τους τύπους δέρματος (Μεσογειακούς και σκουρότερα δέρματα)
• Για όλες τις περιοχές
• Για άνδρες και γυναίκες
• Με μεγάλη ταχύτητα
• Υψηλή Αποτελεσματικότητα
• Με απόλυτη ασφάλεια
• Γρηγορότερα αποτελέσματα
• Ανώδυνα και Ασφαλή χάρη στον Μηχανισμό Ψύξης
• Εφαρμόζεται και για ιατρικούς λόγους αποτρίχωσης (θυλακίτιδες κ.α.)

Εξαρτάται από τους ατομικούς παράγοντες κάθε ανθρώπου. Σε γενικές γραμμές απαιτούνται 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή (ανάλογα την περιοχή).
Άνδρες ή γυναίκες με ορμονικό πρόβλημα μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες (τα αποτελέσματα όμως σε κάθε περίπτωση είναι θεαματικά).
Οι θεραπείες γίνονται κάθε 4-6 εβδομάδες κατά μέσο όρο.

Η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι καλά ανεκτή και τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα μόνο μικρό αίσθημα δυσφορίας τοπικά.

Οι περισσότεροι ασθενείς δεν χρειάζονται τοπική αναισθησία, ωστόσο, όταν γίνεται θεραπεία  των πιο ευαίσθητων περιοχών, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα 1 ώρα πριν τη θεραπεία, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον πόνο.

Αμέσως μετά τη θεραπεία, η περιοχή μπορεί να εμφανίσει ερυθρότητα και να νιώθετε σα να είχατε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Η αντίδραση αυτή υποχωρεί σε λίγα λεπτά έως μερικές ώρες.

Μετά το τέλος της θεραπείας εφαρμόζουμε ψυχρές κομπρέσες ή / και καταπραϋντική κρέμα για να υποχωρήσουν γρήγορα τα παραπάνω συμπτώματα.

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη είναι άψογα. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας, το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος και το χρώμα του δέρματος.

Σχεδόν όλοι οι τύποι τρίχας στους περισσότερους φωτότυπους δέρματος ανακτούν μια καθυστερημένη επανέκφυση μέχρι και 3 μήνες μετά από μία συνεδρία. Μόνιμη μείωση στην επανέκφυση τριχών επιτυγχάνεται στο 80% των ασθενών και τα καλύτερα αποτελέσματα είναι εφικτά έπειτα από 5-6 συνεδρίες.

Η αποτρίχωση με Laser μέχρι τώρα περιοριζόταν σε άτομα με σκούρες τρίχες και ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ωστόσο σήμερα είναι εφικτή και αποτελεσματική και η θεραπεία πιο σκουρόχρωμων επιδερμίδων.

Η υπομελάγχρωση (ανοιχτότερος τόνος) είναι σπάνια και υπερμελάγχρωση (σκουρότερος τόνος) μπορεί να συμβεί σπάνια σε πιο σκούρους τύπους δέρματος.

Αυτές οι διαταραχές στο χρώμα σιγά σιγά υποχωρούν και πολύ σπάνια μπορεί να είναι μόνιμες.

Είναι σημαντικό να ακολουθούνται όλες οι οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία, ώστε να ελαχιστοποιούνται όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση