Χημικό Peeling

Τα χημικά peelings όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης TCA (τριχλωροξικού οξέος), προκαλούν ερεθισμούς, απολέπιση, ερυθρότητα, κλπ.

Τα χημικά peelings νέας γενιάς δεν τραυματίζουν το δέρμα. Αντίθετα, προκαλούν αναγέννηση των κυττάρων μέσω του συνδυασμού διαφορετικών, ευεργετικών οξέων, που σε κατάλληλες αναλογίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου, αναζωογονούν το δέρμα και αντιμετωπίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά προβλήματα. Με άλλα λόγια, η θεραπεία εξατομικεύεται απολύτως, δεν στηριζόμαστε πλέον σε μία ουσία –που προκαλεί απολέπιση- αλλά σε ποικιλία δραστικών ουσιών και οξέων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος.

Έπειτα από διάγνωση δέρματος, οι ειδικοί θα σας προτείνουν το χημικό peeling με τις κατάλληλες δραστικές ουσίες για το δικό σας πρόσωπο: σαλικυλικό οξύ για το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα, κοχικό οξύ για τη λεύκανση των πανάδων και των δυσχρωμιών, Βιταμίνη C και Βιταμίνη Α(ρετινόλη) για το ταλαιπωρημένο και πρόωρα γηρασμένο δέρμα, γλυκολικό οξύ για ανάπλαση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τριχλωροξικό οξύ εάν επιδιώκουμε απολέπιση και απομάκρυνση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος όταν έχουμε σημάδια και ουλές, κ.ά.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία δεν θα είναι ερεθισμένο και δεν θα ξεφλουδίσει, εφόσον δε θέλουμε να ξεφλουδίσει.

Τα αποτελέσματα του Χημικού Peeling δεν είναι μόνιμα, καθώς η συνεχής γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου, μαζί με την έκθεση σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες οδηγούν σε επανεμφάνιση των ρυτίδων και των σημαδιών προσώπου. Ωστόσο, με σωστή και συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.