Fractional RF Microneedling

Αυτή η νέα γενιά θεραπείας συνδυάζει δύο διαφορετικές μεθόδους, που μέχρι πρόσφατα τις χρησιμοποιούσαμε ξεχωριστά για την αναγέννηση του δέρματος. Είναι ένας συνδυασμός τόσο μηχανικής (microneedling) όσο και θερμικής (RF) εστιασμένης βιοδιέγερσης των ινοβλαστών, με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Είναι η νεότερη γενιά microneedling  συνδυάζοντας τα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων (RF). Στην ουσία πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που επιτυγχάνει την αναδιαμόρφωση και τη σύσφιξη των ιστών του προσώπου, του λαιμού, των χεριών και του σώματος, χωρίς πόνο σχετικά με άλλες μεθόδους, και με ελάχιστο ως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Η κεφαλή της Συσκευής χρησιμοποιεί μονωμένες μικροβελόνες, που μπορούν να εισχωρήσουν σε διάφορα ρυθμιζόμενα βάθη στο δέρμα, σε συνδυασμό με την μεταφορά ενέργειας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων ως θερμότητα στο κατώτερο επίπεδο της επιδερμίδας. Οι βελόνες και η θερμότητα δημιουργούν  στοχευμένο μικροτραυματισμό, χωρίς όμως να προκαλείται επιδερμική βλάβη. Έτσι διεγείρονται οι αυξητικοί παράγοντες (gene factors) του οργανισμού,  με αποτέλεσμα να ξεκινά αυτόματα η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, πυροδοτώντας τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό παράγονται κολλαγόνο και ελαστίνη, διαδικασία η οποία συνεχίζεται έως και για 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Όσο περνάει ο χρόνος το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, σφριγηλό, απαλό και νεανικό.

Επειδή η ενέργεια αποδίδεται απευθείας στο χόριο, λόγω των μικροβελόνων, και δεν μεταφέρεται μέσω της επιδερμίδας (όπως με οποιοδήποτε είδος laser χρησιμοποιείται στην αισθητική δερματολογία, τo οποίo ούτως ή άλλως δεν μπορεί να φτάσει στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος), δεν προκαλείται θερμική βλάβη στην επιδερμίδα. Δεν υπάρχει έτσι κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάχρωσης ή μόνιμης υπομελάχρωσης. Επίσης, το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας έγκειται στο γεγονός ότι επιτυγχάνει πιο ενισχυμένη επούλωση του δέρματος, καθώς οι ζώνες που βρίσκονται ενδιάμεσα δεν επηρεάζονται και λειτουργούν ως αποθήκες ανεπηρέαστων θυλάκων, οι οποίοι ξεκινούν και υποβοηθούν τη διαδικασία επούλωσης.

Η συγκεκριμένη μέθοδος, αποτελεί μια ασφαλέστατη και εντυπωσιακά αποτελεσματική θεραπεία δρώντας στο βαθύ χόριο και στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας θεαματικά πληθώρα αισθητικών προβλημάτων.

Το Fractional RF Microneedling είναι ιδανική λύση όταν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις Χαλάρωσης του Δέρματος, Ρυτίδες Προσώπου, Ματιών και Λαιμού, Φωτογήρανσης, Διευρυμένων Πόρων και Ρύθμισης του Σμήγματος , περιπτώσεις Ακμής και Ανάπλασης των ουλών της, καθώς και σε κάθε είδους Ουλές.

Ταυτόχρονα είναι πολύ αποτελεσματικό για την Σύσφιξη του Δέρματος όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε δύσκολες περιοχές του σώματος (Βραχίονες, Κοιλιά, Μηροί, Γόνατα) καθώς και για τις ενοχλητικές Ραγάδες.

Το Fractional RF Microneedling είναι ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε  σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά η δράση συνεχίζεται για τους επόμενους τρεις μήνες. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να προταθεί, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, επανάληψη της διαδικασίας με μεσοδιάστημα ενός μήνα περίπου.

Το Fractional Microneedling RF μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συνδυαστικό πρωτόκολλο  μεσοθεραπειών και άλλων θεραπειών για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι από τις θεραπείες που δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπεία.

Ήπια ερυθρότητα και οίδημα μπορεί να εμφανιστούν για μερικές έως και 24 ώρες μετά τη θεραπεία, ενώ δεν είναι απαγορευτική η χρήση μακιγιάζ. Η άσκηση πίεσης και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να αποφεύγονται σε αυτό το διάστημα. Η καλή ενυδάτωση της περιοχής και η εφαρμογή αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας συστήνονται κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης ανάκαμψης.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.