Ανάπτυξη μαλλιών Laser 650

Το Hair Regrowth Laser System LLLT είναι ένα laser χαμηλής ισχύως που εκπέμπει στα 650 nm και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αλωπεκείας καθώς και για την ενίσχυση της φύτρωσης μετά από μεταμόσχευση μαλλιών.

Διεγείρονται τα ενεργειακά κύτταρα του τριχοθυλακίου με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή ATP από τα κύτταρα και την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών

Διεγείρεται η τοπική αιμάτωση του δέρματος της περιοχής που παρουσιάζει αλωπεκία με αποτέλεσμα την αύξηση της τρίχας σε μήκος και σε διάμετρο.

Με την χρήση του Hair Regrowth Laser System LLLT επίσης αυξάνεται κα ιη διάμετρος της τρίχας με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εμφάνιση και ο όγκος των μαλλιών.

Οι θεραπείες του Hair Regrowth Laser System LLLT συνδιάζονται για μεγαλύτερα αποτελέσματα με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες όπως οξυγονοθεραπεία ,μεσοθεραπείες ,αυτόλογες, ετερόλογες κτλ.

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση

  • με διάχυτη αλωπεκία
  • με γυροειδή αλωπεκία
  • με φαρμακευτική αλωπεκία (χημειοθεραπεία κ.λπ.)
  • με οικογενειακό ιστορικό ανδρογενετικής αλωπεκίας
  • με εμφάνιση τριχόπτωσης που βρίσκονται υπό αγωγή ή όχι
  • που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν ή πρόκειται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών
  • γυναίκες με έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης μετά από την εγκυμοσύνη ή την εμμηνόπαυση

Το laser χαμηλής συχνότητας τονώνει την κυτταρική δραστηριότητα και τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής . Η κάθε συνεδρία διαρκεί 7-30 λεπτά, ανάλογα με τη συσκευή.

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser που θα βρείτε αποκλειστικά διαθέτει 272 διόδους λέιζερ, παρέχοντας περισσότερη φωτεινή ενέργεια από οποιαδήποτε άλλη συσκευή LLLT (Low-Level Laser Treatment) που έχει εγκριθεί από το FDA για τη δράση ενάντια στην ανδρογενετική αλωπεκία.