Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Πρόκειται για μια θεραπεία με ταυτόχρονο στόχο τον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιούμε μια περιστρεφόμενη κεφαλή από διαμάντι με ενσωματωμένο μηχανισμός αναρρόφησης. Η δερμοαπόξεση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλει στην κολλαγογένεση, διαδικασία η οποία είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για την διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

Είναι εξαιρετική θεραπεία για ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα. Με την βοήθεια του διαμαντιού τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος απομακρύνονται και μαζί με αυτά τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα και οι ρύποι, αφήνοντας ένα δέρμα λείο και λαμπερό, χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό, σημάδι, ή κάποια χρωματική αλλαγή.

Πριν την εφαρμογή προηγείται πολύ καλός καθαρισμός της περιοχής.
Στην συνέχεια εφαρμόζουμε την κεφαλή, και μέσω της τριβής επιτυγχάνουμε έναν βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Μπορεί να επιμείνουμε για περισσότερη ώρα σε συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στον βαθύ καθαρισμό του προσώπου.
Μέσω της απομάκρυνσης των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος, το θαμπό και κουρασμένο δέρμα ξαναβρίσκει την λάμψη του. Μέσω της διαδικασίας της κολλαγονογένεσης, βελτιώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ενώ επιδρά πολύ θετικά σε φωτογηρασμένα δέρματα και σε δέρματα με πανάδες. Ρυθμίζει άμεσα την λιπαρότητα της επιδερμίδας και την παραγωγή σμήγματος.
Ενδείκνυται για πρόσωπα με ακμή ενώ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στις ουλές τις ακμής καθώς και στις ραγάδες.

Η απάντηση δίνεται ανάλογα με το τι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Μπορεί να εφαρμοστεί μία και μόνο φορά ως θεραπεία καθαρισμού με εξαιρετικά αποτελέσματα αποκτώντας ταυτόχρονα μια λαμπερή και ξεκούραστη όψη.
Ως θεραπεία ανανέωσης του δέρματος, προκειμένου να καταπολεμήσουμε λεπτές γραμμές, ρυτίδες, την ενοχλητική λιπαρότητα θα χρειαστεί ανά περίπτωση επανάληψη των θεραπειών με απόσταση 2-3 εβδομάδων.

Όχι είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Μπορεί να εμφανίσει μία ήπια ερυθρότητα, η οποία θα υποχωρήσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Απαραίτητη είναι η καλή υγιεινή της περιοχής, να αποφεύγουμε δηλαδή να έρθει σε επαφή το δέρμα αυτής της περιοχής, με πιθανές εστίες μόλυνσης (πετσέτες, μαξιλαροθήκες, επαφή με λερωμένα χέρια κ.λ.π.). Θα πρέπει να κρατάμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα, και να χρησιμοποιούμε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Καλό είναι να αποφευχθεί η χρήση μακιγιάζ την ίδια μέρα.

Η θεραπεία δεν πρέπει να γίνεται όταν υπάρχουν λοιμώξεις στο δέρμα (μικροβιακές, έρπητας ή μυρμηγκιές) καθώς και ανοιχτά τραύματα στην περιοχή.
Άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα μπορεί να εμφανίσουν εκχυμώσεις (μελανιές).

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.