Fractional Erbium Glass Laser

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε περιπτώσεις που θέλουμε να πετύχουμε την αναγέννηση του δέρματος.

Είναι πιο «ευγενική» προς το δέρμα σε σχέση με άλλα lasers. Με αυτήν την θεραπεία μπορούμε να απαλύνουμε τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, να πετύχουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, να βελτιώσουμε την όψη των διεσταλμένων πόρων και να βελτιώσουμε σημαντικά έως και να θεραπεύσουμε ουλές ακμής και άλλα σημάδια, καθώς και δερματικές δυσχρωμίες που σχετίζονται με την φωτογήρανση (πανάδες, μέλασμα κ.α.). Ταυτόχρονα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο καταπολέμησης των ραγάδων.

Tο Fractional Erbium Glass Laser χρησιμοποιεί μια ακτίνα λέιζερ που χωρίζεται σε εκατοντάδες μικροσκοπικές «μικροθερμικές» ζώνες, οι οποίες στοχεύουν ένα κλάσμα του δέρματος κάθε φορά αφήνοντας ανάμεσά τους ανέπαφο δέρμα. Μιλάμε δηλαδή για μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες (μικροσκοπικές τρύπες στο δέρμα).

Έτσι, ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης των τραυματισμένων «μικροπεριοχών».  Δίνεται  δηλαδή, το ερέθισμα στους ινοβλάστες να παράξουν νέες ίνες κολλαγόνου. Αυτή η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη διαδικασία επούλωσης, διότι ανάμεσα στις μικροθερμικές ζώνες οι ανεπηρέαστοι ιστοί συμβάλλουν και αυτοί στην αποθεραπεία. Έτσι το δέρμα γίνεται νεανικότερο, πιο ελαστικό, πιο λαμπερό, με λιγότερες ρυτίδες, δυσχρωμίες και σημάδια.

Ρυτίδες

Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος

Θεραπεία Μελάσματος

Δυσχρωμιών

Διεσταλμένων Πόρων

Ουλές ακμής

Χειρουργικές ουλές

Ραγάδες

Βελτίωση του τόνου του δέρματος.

Το Fractional Erbium Glass μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, στήθος αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

Γενικά είναι μια εύκολα ανεκτή θεραπεία.

Συνήθως εφαρμόζουμε μια απλή αναισθητική αλοιφή στην υπό θεραπεία περιοχή

Μπορεί να έχετε μια ήπια αίσθηση καύσου στην περιοχή, σαν την αίσθηση ήπιου ηλιακού εγκαύματος, το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως και μία μέρα. Μπορούμε να εφαρμόσουμε make up σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ήπιο ξεφλούδισμα περιμένουμε να εμφανιστεί στην περιοχή, ως νέο δέρμα καθώς αντικαθίστανται οι παλιοί ιστοί και δημιουργούνται νέοι. Η έκταση της ερυθρότητας και του ξεφλουδίσματος σχετίζονται με το πόσο «επιθετικοί» ήμασταν κατά την θεραπεία, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλουμε να πετύχουμε, τηρώντας πάντα το πρωτόκολλο. Μπορεί να αισθανθείτε το δέρμα σας ξηρό. Θα πρέπει να φροντίζετε το δέρμα να μένει καλά ενυδατωμένο. Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας.

Το Fractional Erbium Glass μπορεί να εφαρμοστεί και ως μονοθεραπεία. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος  που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, μπορεί να χρειαστούν από 2 έως 4 επαναλήψεις και αυτό πάντα σχετίζεται  με το επίπεδο ενέργειας που θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Η απόσταση μεταξύ των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 8 εβδομάδες.

Το δέρμα κατά τις επόμενες μέρες φαίνεται πιο υγιές, λαμπερό και ανανεωμένο. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι προοδευτικά και η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 2-3 μήνες, διάστημα στο οποίο ολοκληρώνεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Κατά το τελικό αποτέλεσμα διορθώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ο τόνος του δέρματος, η ποιότητα της επιδερμίδας, αποκαθίστανται οι ουλές και τα  σημάδια.

Η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη για άτομα με ενεργή βακτηριακή και ιογενή λοίμωξη του δέρματος, για άτομα που έχουν σκληρόδερμα, δερματογραφισμό, ιστορικό λεύκης, για άτομα που λαμβάνουν αγωγή με ισοτρετινοΐνη (Roacutane), καθώς και για άτομα που έχουν ενεργό ιογενή επιχείλιο έρπητα σε έξαρση (στην περίπτωση που επιθυμούν θεραπεία στο πρόσωπο).

Είναι κατάλληλη θεραπεία για άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν, σημάδια σε πρόσωπο και σώμα, τις ουλές της ακμής και τις αντιαισθητικές ραγάδες ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου.

Ταυτόχρονα είναι μια θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα για κάθε άτομο από την ηλικία των 30 περίπου ετών που θέλει να αντιμετωπίσει ρυτίδες, φωτογήρανση, διεσταλμένους πόρους, σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.