Endermo-Massage

Τρία επίμονα και ενοχλητικά προβλήματα (κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, επιδερμική χαλάρωση) αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα από μία μη επεμβατική τεχνική!

To Endermo Massage γνωστό και ως Λιπομασάζ είναι μια φυσική μη επεμβατική μέθοδος για την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος.

Βοηθά στην γρηγορότερη μείωση του Τοπικού λίπους

Τονώνει το χαλαρό Επιδερμικό Δέρμα

Μειώνει αισθητά την κυτταρίτιδα.

Μπορούμε να επιλέξουμε ακριβώς την περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα -ενώ με την δίαιτα και την γυμναστική δεν έχουμε τον ακριβή έλεγχο της τοπικής απώλειας πόντων.

Άλλωστε η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η επιδερμική χαλάρωση δεν παρατηρούνται μόνο σε παχύσαρκα άτομα. Το ποσοστό των αδύνατων γυναικών – ανδρών που τους απασχολούν τα παραπάνω προβλήματα είναι πολύ μεγάλο.

Το Endermo Massage,  χρησιμοποιώντας ειδικές κεφαλές δύο μηχανικών κυλίνδρων, προκαλεί ελεγχόμενη ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση. Κάνει στην ουσία ένα μηχανικό μασάζ στα σημεία του σώματος που εφαρμόζεται.

Με το μασάζ επιτυγχάνουμε την διαδικασία απελευθέρωσης λίπους, την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος, και την καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Ενώ ταυτόχρονα επανενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

Για να εξηγήσουμε για ποιον λόγο είναι αποτελεσματικό θα πρέπει πρώτα να διαχωρίσουμε τους τρεις τύπους κυτταρίτιδας που συναντάμε.

Τύποι Κυτταρίτιδας

Ι : οφείλεται σε κατακράτηση λίπους. Το δέρμα είναι σκληρό και συχνά συνοδεύεται από πόνο κατά την πίεση του

ΙΙ : οφείλεται σε κατακράτηση νερού. Το δέρμα είναι μαλακό και δεν πονάει κατά την πίεση του

ΙΙΙ  : οφείλεται σε κατακράτηση λίπους και νερού. Το δέρμα έχει σημεία που είναι μαλακό και άλλα σημεία που είναι σκληρό και πονάει ελάχιστα κατά την πίεση του.

Έχοντας λοιπόν αναλύσει τους 3 διαφορετικούς τύπους είναι εύκολα κατανοητό, γιατί είναι αποτελεσματική η συγκεκριμένη μέθοδος.

Με το μηχανικό μασάζ όπως ήδη εξηγήσαμε, το τοπικό λίπος μειώνεται. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η λειτουργία της λέμφου στις προβληματικές περιοχές.

Η  μηχανική δράση της κεφαλής  συσφίγγει το δέρμα για να του επαναφέρει την χαμένη τονικότητα και απαλότητα.

Όταν αναφερόμαστε στο τοπικό πάχος, στην ουσία μιλάμε για συσσώρευση λίπους σε μία συγκεκριμένη περιοχή  όχι ανάλογη με την γενικότερη κατανομή λίπους στο σώμα μας. Πολύ συχνά η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. To Endermo Massage καθιστά δυνατή τη στόχευση και τη μείωση του λίπους στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (βραχίονες, πλάτη, στομάχι, κοιλιά, μέση, μηροί κ.λπ.), ενώ προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος που έχει τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα ή επιδερμική χαλάρωση όπως:

Βραχίονες

Πλάτη

Στομάχι

Κοιλιά

Μέση

Μηροί

Γλουτοί κ.α.

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη. Από τους περισσότερους χαρακτηρίζεται χαλαρωτική και πολλές φορές απολαυστική.

Δεν είναι θεραπεία μιας φοράς. Η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Ο ακριβής αριθμός θεραπειών ορίζεται ανάλογα με την κατάσταση του κάθε ατόμου και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά μέσο όρο χρειάζονται τουλάχιστον 10 θεραπείες αλλά καθώς αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα διαφορετικής κλίμακας θα ήταν πιο ασφαλής μια προσωποποιημένη προσέγγιση.

Είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης.

Σε πληγές και εγκαύματα, όπου υπάρχει λύση της συνέχειας του δέρματος

  • Σε δερματικές παθήσεις (μυκητιάσεις δέρματος, αποστήματα κλπ.)
  • Σε λοιμώδη νοσήματα.
  • Στην ύπαρξη κιρσών και έντονων ευρυαγγείων
  • Στην ύπαρξη κάποιου καρδιακού νοσήματος
  • Στην ύπαρξη εγκεφαλικής αιμορραγίας
  • Κατά τη φάση της εμμήνου ρύσης.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.