Κρυολιπόλυση

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας. Το μασάζ στην περιοχή (μηχανικό Vacuum ή μη) καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού συστήνονται προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων. Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Πώς όμως, αντιμετωπίζει η κρυολιπόλυση 3D αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες αναφέρουν, ότι όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη, και είναι κατασκευασμένες βάσει μοναδικής παγκόσμιας και  πατενταρισμένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν, όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο κτλ. Έτσι  μπορεί να επιτευχθεί ενιαίο  και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από 25% έως 40% σε μία ώρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, εντελώς ανώδυνα.

Συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο κεφαλές θεραπείας, ανά μηχάνημά, που εφαρμόζονται συγχρόνως τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση το φέρουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Φάση 1).

Έτσι, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (από -9 έως -14 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα), που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας της κρυολιπόλυσης 3D, είναι η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους να μειώνεται από τις 30 πρώτες κιόλας ημέρες, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2.5 – 3 μηνών.

Μπορεί να αντιμετωπίσει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στις εξής περιοχές :, μέση, κοιλιά, μηρούς (πρόσθια- έσω- πλάγια επιφάνεια(ψωμάκια)) , γόνατα, γάμπες, πλάτη, μασχάλη, οσφυϊκή χώρα, γλουτοί, εφήβαιο, αυχένας, ακόμη και στην περίπτωση της γυναικομαστίας, του διπλοσάγονου, και των βραχιόνων.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.