3D Cryolipolisis

Η τεχνική της κρυολιπόλυσης έρχεται για να δώσει λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το συσσωρευμένο λίπος, σε διάφορα σημεία του σώματος (μέση, κοιλιά, μηρούς, γόνατα κ.λ.π), απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικού βάρους.

Ο αριθμός των λιποκκυτάρων, έχει δημιουργηθεί κατά την παιδική και την εφηβική μας ηλικία. Ενήλικες πια, όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρα μειώνουν τον όγκο τους, όμως ο αριθμός τους ως αριθμός παραμένει ίδιος. Για αυτό και το τοπικό πάχος μπορεί να επιμένει άσχετα με το αν ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή, γυμναζόμαστε ή έχουμε ένα υγιές βάρος.

Η λύση,  για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι η καταστροφή ενός μέρους των λιποκυττάρων στις περιοχές που εντοπίζεται το τοπικό πάχος.

Μέχρι πρόσφατα, σε αυτές τις περιπτώσεις, λύση αποτελούσε η χειρουργική αντιμετώπιση των προβληματικών περιοχών, με λιποαναρρόφηση. Σήμερα όμως, μας δίνεται η δυνατότητα μιας εναλλακτικής προσέγγισης, χωρίς πόνο, χωρίς τομές, χωρίς χρόνο αποκατάστασης και χωρίς υψηλό κόστος.

Με την μέθοδο της 3d Κρυολιπόλυσης μπορούμε να έχουμε άμεσα και μετρήσιμα πολύ καλά αποτελέσματα.

Η 3d Κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος η οποία μας δίνει την δυνατότητα να σμιλεύσουμε τα προβληματικά σημεία, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα και τις λιποαποθήκες.

Η 3d Κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που αντιμετωπίζει τις προβληματικές περιοχές με αξιόλογα αποτελέσματα, χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, με την βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού εκτεθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, τότε επέρχεται ο βιολογικός του θάνατος.

Η δράση των κεφαλών της συσκευής είναι τρισδιάστατη. Εφαρμόζουν τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επιτυγχάνεται έτσι ισχυρή ψύξη (-9 έως -12 βαθμούς Κελσίου), μέσω της οποίας τα λιποκύτταρα οδηγούνται στην αποδόμησή τους. Τα κατεστραμμένα  λιποκύτταρα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Εδώ, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως καθώς καταστρέφονται τα λιποκύτταρα, οι περιβάλλοντες ιστοί παραμένουν ανεπηρέαστοι, καθώς τα νεύρα, τα αγγεία, οι μύες και το δέρμα δεν είναι αντίστοιχα ευαίσθητα στο ψύχος όπως το λίπος.

Προκαλεί μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων σε ποσοστό  20% με 40%, χωρίς όμως να προκαλεί χαλάρωση. Η καταστροφή των λιποκυττάρων είναι μόνιμη. Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε 2   με 3 μήνες. Σε περίπτωση που το βάρος ενός ατόμου αυξηθεί μελλοντικά, η κατανομή του λίπους θα γίνει με μεγαλύτερη ομοιομορφία.

Η 3D Κρυολιπόλυση είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με την τεχνολογία των κοινών Κρυολιπολύσεων. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο που ψύχονται οι κεφαλές της κάθε συσκευής.

Στην περίπτωση της 3D Κρυολιπόλυσης, οι κεφαλές ψύχονται ομοιόμορφα σε όλη τους την επιφάνεια. Έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφη και σταθερή θερμοκρασία ψύξης σε όλη την περιοχή της εφαρμογής. Αντίθετα οι κεφαλές των κοινών Κρυολιπολύσεων ψύχουν τμήμα αυτών, δίνοντας  σαφώς φτωχότερα αποτελέσματα.

Διπλοσάγονο

Βραχίονες

Μέση

Κοιλιά

Μηρούς (πρόσθια – έσω – πλάγια επιφανειακά «ψωμάκια»)

Γόνατα

Γάμπες

Πλάτη

Μασχάλη

Οσφυϊκή χώρα

Γλουτοί

Σε περιπτώσεις Γυναικομαστίας

• Είναι αναίμακτη, δεν γίνονται τομές
• Δεν χρειάζεται αναισθησία
• Δεν έχει χρόνο ανάρρωσης
• Δεν εγκυμονεί λοιμώξεις
• Δεν είναι επώδυνη
• Μπορεί να επαναληφθεί στην ίδια περιοχή και να γίνουν περισσότερες συνεδρίες
• Η καταστροφή τοπικά των λιποκυττάρων είναι μόνιμη
• Σπάνια συναντώνται παρενέργειες
• Τα κατεστραμμένα κύτταρα αποβάλλονται σε 2-3 μήνες από τον οργανισμό, μέσω της λεμφικής οδού.

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος του κάθε ατόμου, μία φορά μπορεί να είναι αρκετή. Εφόσον κριθεί απαραίτητο μπορούν να γίνουν και επιπλέον θεραπείες, αφού περάσει διάστημα περίπου ενός μήνα στην ίδια περιοχή.

Υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων (καθώς δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος). Ο δείκτης μάζας σώματος (B.M.I.) δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 30%

Παθήσεις του δέρματος, όπως έκζεμα ή ψωρίαση ή φλεγμονές
Κρυοσφαιριναιμία
Φαινόμενο Raynaud
Ουρτικάρια από το ψύχος
Ψυχροσυγκολλητίνες
Παροξυσμική νυκτερινή αιμοσφαιρινουρία
Νευροπάθεια, διαβητική νευροπάθεια
Κύηση και θηλασμός

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.