Thermage Σύσφιξη Σώματος

Το Thermage είναι μια μη χειρουργική, μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς χρόνο αποθεραπείας η οποία έχει αποδειχτεί ότι προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα είτε αυτή προκλήθηκε από τον χρόνο είτε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ή μετά από αυξομείωση βάρους. Με το Thermage εκτός από την σύσφιξη βελτιώνεται συνολικά η εικόνα, η ποιότητα και η υφή της επιδερμίδας στις περιοχές που εφαρμόστηκε.  Μετά την θεραπεία επανέρχεται κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες ενώ η δράση της θεραπείας συνεχίζεται για 6 μήνες μετά την εφαρμογή της. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές (ακόμα και στους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια) ενώ δεν μας επηρεάζει ο τύπος και το χρώμα του δέρματος.  σε κάθε τύπο δέρματος.  

Για πληροφορίες για σύσφιξη προσώπου με Thermage δείτε εδώ.

Η μοναδικότητα της θεραπείας Thermage έγκειται στη πυκνωτική σύζευξη μονοπολικής ραδιοσυχνοτήτας που μέσω της κεφαλής της συσκευής διοχετεύει ελεγχόμενο ποσό ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ η μέθοδος ψύξης που διαθέτει η συσκευή  προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και εγκαύματα. Η θερμότητα διεγείρει και αναδιαμορφώνει την κυτταρική δομή. Ο οργανισμός αναγκάζεται να παράξει νέο κολλαγόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την σφριγηλότητα του δέρματος η οποία χάνεται με την πάροδο των χρόνων. 

Στην κοσμητική ιατρική οι ραδιοσυχνότητες είναι χρόνια γνωστές για την ευεγερτική τους δράση στο δέρμα και στην σύσφιξη αυτού. Όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τέτοιου είδους αποτελέσματα καθώς η πατενταρισμένη τεχνολογία του Thermage λειτουργεί αποδίδοντας ένα ελεγχόμενο ποσό ραδιοσυχνότητας στους ιστούς, που μπορεί να φτάσει ως και το υποδόριο λίπος. Με τα άλλα συστήματα ραδιοσυχνοτήτων δεν μπορούσαμε  να φτάσουμε σε τέτοια βάθη, με τόσο ελεγχόμενο τρόπο και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η σύσφιξη του δέρματος με την θεραπεία  Thermage επιτυγχάνεται με μία και μόνο Συνεδρία, σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα που θα χρειαζόμασταν 8-10 επαναλήψεις για φτωχότερο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά αλλά θα βελτιώνονται συνεχώς για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ διαρκούν χρόνια.

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας θα δει κανείς την επιδερμίδα περισσότερο σφριγηλή, αλλά το νέο κολλαγόνο που θα παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό, θα βελτιώνει το αποτέλεσμα έως και έξι μήνες μετά την θεραπεία.

To Thermage έχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα

  • Στο Σώμα 
  • Λαιμό
  • Ντεκολτέ 
  • Μπράτσα 
  • Κοιλιά
  • Γλουτοί 
  • Μοιροί (έσω ή έξω)
  • Γόνατα κ.α. 

Το  Thermage στις περιοχές του σώματος χρειάζεται μία με δύο εφαρμογές ανάλογα το κάθε περιστατικό. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν έως και τρία χρόνια. Θα μπορούσε ανάλογα με την περίπτωση να συσταθεί επανάληψη μετά τους πρώτους 6 μήνες αν είναι απαραίτητο για καλύτερα αποτελέσματα ή ως θεραπεία συντήρησης του αποτελέσματος μετά τον χρόνο. 

Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία. Αυτό που μπορεί να αισθανθείτε κατά την εφαρμογή είναι μια ήπια αίσθηση θερμότητας. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας καθώς δεν υπάρχουν σημάδια, παρά μόνο ίσως μια ερυθρότητα η οποία θα υποχωρήσει στις επόμενες ώρες. 

Ανάλογα το σημείο του σώματος, η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά μέχρι και δύο ώρες. 

Γυναίκες μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης που έχουν παρουσιάσει χαλάρωση,  Άτομα, γυναίκες ή άνδρες που παρατηρούν χαλάρωση του δέρματος είτε λόγω αυξομείωσης βάρους είτε λόγω ηλικίας. Η θεραπεία δεν είναι ιδανική για άτομα που εμφανίζουν εκτεταμένη περίσσεια δέρματος, καθώς η θεραπεία με το Regen δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χειρουργική αφαίρεση όπου έχει κριθεί αναγκαίο.   

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.