Μεσοθεραπεία προσώπου

Η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού αποτελεί ένα αισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί γυναίκες και άνδρες όχι μόνο σε προχωρημένη ηλικία. Η γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται κυρίως από την απώλεια ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Στη χαλάρωση αυτή, συμμετέχουν κ άλλοι εξωγενείς παράγοντες, όπως το κάπνισμα, η ηλιακή ακτινοβολία και οι συχνές αυξομειώσεις βάρους. Μερικές φορές η γήρανση του δέρματος οφείλεται και σε γονιδιακά αίτια και έτσι ενδέχεται να ξεκινήσει από μικρή ηλικία, ακόμη και από τα 25 χρόνια.  Καθώς μειώνονται οι δομικές αυτές ουσίες της επιδερμίδας, εμφανίζονται συμπτώματα χαλάρωσης της επιδερμίδας, όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Η μεσοθεραπεία με ρόλερ γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής μεσοθεραπείας ρόλερ που φέρει έναν μικρό κύλινδρο πάνω στον οποίο υπάρχουν λεπτές ακίδες (βελονίτσες). Ο κύλινδρος αυτός εφαρμόζεται και κυλάει με ελαφρά πίεση πάνω στην επιδερμίδα οδηγώντας σε χιλιάδες μικροσκοπικούς τραυματισμούς στην επιφάνεια του δέρματος.

Ανάλογα με το μέγεθος των ακίδων της συσκευής μεσοθεραπείας ρόλερ πετυχαίνουμε μικρότερο ή μεγαλύτερο τραυματισμό και κατ’ επέκταση ανάπλαση της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι επίσης μία μηχανική διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται ειδική ηλεκτρική συσκευή -Dermapen- που φέρει κεφαλή αποτελούμενη από 12 εξαιρετικά λεπτές και μικροσκοπικές βελόνες.

Με τη μέθοδο της Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου, το δέρμα εμπλουτίζεται με ένα ειδικό μείγμα θρεπτικών συστατικών πλούσιο σε  βιταμίνες, συνένζυμα, μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία συμβάλλουν στην αντιγήρανση.

Η ενισχυμένη μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ στοχεύει περισσότερο στην ενυδάτωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας. Επιπλέον θρέφει και επιδιορθώνει φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας, διατηρώντας  το δέρμα ενυδατωμένο και επαναφέροντας την χαμένη νεανικότητα και σφριγηλότητά του.

  • Είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία
  • Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του δέρματος
  • Δεν έχει παρενέργειες
  • Ενθαρρύνει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.