Καθαρισμός με υπερήχους

Γιατί είναι σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου;

Ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία την οποία δεν πρέπει να αμελούμε. Βοηθάει το δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Το δέρμα μας μέσα από τους σμηγματογόνους αδένες παράγει συνεχώς σμήγμα. Αυτή είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ. Όταν το σμήγμα υπερτερεί οι πόροι φράζουν και έτσι το δέρμα σταματά να αναπνέει σωστά με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται επαρκώς. Τότε δημιουργούνται μαύρα στίγματα, σπυράκια, λιπαρότητα και γενικά η επιδερμίδα δείχνει θαμπή, τραχιά και κουρασμένη. Η σωστή ισορροπία μεταξύ υγρασίας και λιπαρότητας στο δέρμα είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση της ελαστικότητας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των υπερήχων στον καθαρισμό θεραπεύουμε το δέρμα μας τόσο μηχανικά όσο και θερμικά. Επιτυγχάνουμε μια μικρο – δερμοαπόξεση ενώ τα υπερηχητικά ακουστικά κύματα απομακρύνουν πολύ αποτελεσματικά το σμήγμα από μέσα και όχι μόνο επιφανειακά. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη και ενδείκνυται ακόμα και για τα ευαίσθητα δέρματα. Συμβάλει στην βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων του δέρματος, και ρυθμίζει σημαντικά την παραγωγή σμήγματος. Είναι εξαιρετικό για δέρματα με δυσχρωμίες, με ουλές ακμής καθώς αναζωογονεί τις ίνες του δέρματος.

Πριν την εφαρμογή γίνεται ένας πολύ καλός καθαρισμός της περιοχής. Στην συνέχεια με την κεφαλή υπερήχων καθαρίζουμε την επιδερμίδα και επιμένουμε όπου χρειαστεί για περισσότερη ώρα. Τέλος, εφαρμόζουμε μάσκα με ενυδατικά και θρεπτικά για το δέρμα στοιχεία.

Με την μέθοδο των υπερήχων το δέρμα μας γίνεται καθαρό και υγιές. Παρατηρούμε άμεσα την μείωση της λιπαρότητας του δέρματος. Η όψη του δέρματος είναι πιο λαμπερή και φωτεινή. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι λιγότερο διακριτές και η επιδερμίδα ορατά ενυδατωμένη.

Ο καθαρισμός με την μέθοδο υπερήχων είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Όχι η διαδικασία δεν είναι επώδυνη και το δέρμα δεν τραυματίζεται.

Απαραίτητη είναι η καλή υγιεινή της περιοχής. Δεν πιάνουμε το πρόσωπό μας αν προηγουμένως δεν είναι καθαρά τα χέρια μας. Φροντίζουμε η πετσέτα μας και η μαξιλαροθήκη μας να είναι καθαρή. Εφαρμόζουμε αντηλιακό υψηλού δείκτη, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση καθαρισμού.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.