Βιολογικό Peeling

Στις μέρες μας, τα χημικά απολεπιστικά είναι μια από τις πιο περιζήτητες υπηρεσίες φροντίδας του δέρματος καθώς μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα της επιδερμίδας και να δώσουν λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα.

Μπορεί όμως να είναι επιθετικά με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύς χρόνος αποθεραπείας για την ανάπλαση του δέρματος.

Το βιολογικό peeling είναι ένα μη επιθετικό και λιγότερο τοξικό peeling το οποίο αντιμετωπίζει τη γήρανση, μειώνει την υπερμελάχρωση, τις λεπτές ρυτίδες και αποτελεί πολύ αποτελεσματική θεραπεία στο πρόβλημα της ακμής.

Αρχικά καθαρίζουμε καλά το δέρμα με ειδικό καθαριστικό προιόν προσώπου και κατόπιν με μια γάζα εμποτισμένη από προϊόν που περιέχει σαλικυλικό οξύ περνάμε όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Με τον τρόπο αυτό προετοιμάζουμε το δέρμα να δεχθεί την καλύτερη διείσδυση των οξέων.

Έπειτα ξεκινά η διαδικασία της απολέπισης με ένα ενζυμικό προϊόν το οποίο διαλύει τα υπερβολικά στρώματα των κερατινοκυττάρων, διεγείρει τον κυτταρικό κύκλο, τη σύνθεση κολλαγόνου και την απολέπιση.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά στάδια οξέων στο πήλινγκ αυτό τα οποία εφαρμόζονται ανά δέκα λεπτά περίπου.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται προϊόν με ιδιαίτερα ενεργή σύνθεση από λακτικό οξύ, φυτικό οξύ και σακχαροκάλαμο συνδυασμένη με σαλικιλικό οξύ που προωθεί την διαδικασία της απολέπισης και τη μεγιστοποιεί.

Η ολοκλήρωση της θεραπείας γίνεται με την επιστροφή του δέρματος σε μια ανανεωμένη κατάσταση ηρεμίας με αναπλαστικό εκχύλισμα το οποίο περιέχει μαγιά, εκχύλισμα βρώμης και καταπραϋντικά βότανα.

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας με βιολογικό peeling είναι 1 ώρα.

Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα με λαμπερό τόνο καθαρό από μικροδυσχρωμίες πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας όπως ο γάμος ενός καλού σας φίλου.

Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα προτείνουμε 4 – 6 συνεδρίες κάθε 7 ή 15 ημέρες.

Πριν την θεραπεία αποφύγεται την βαφή μαλλιών τις προηγούμενες 2-3 ημέρεςκαθώς και την αποτρίχωση της περιοχής του προσώπου.

Την νύχτα της θεραπείας θα πρέπει να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με καθαρό νερό και ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου και στη συνέχεια να το ενυδατώσετε πολύ καλά.

Αποφύγετε για μια βδομάδα την χρήση οποιουδήποτε απολεπιστικού στην περιοχή όπου έχει γίνει η θεραπεία καθώς και την έκθεση σε περιβάλλον με έντονη θερμότητα όπως σάουνα ή χαμάμ.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.