Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Τι είναι η Ενέσιμη Λιποδιάλυση;

Είναι ένας τρόπος καταπολέμησης των πλεοναζόντων λιποκκυτάρων σε μία περιοχή, μέσω ενέσιμης έγχυσης λιποδιαλυτικών ουσιών, ούτως ώστε να καταπολεμήσουμε το ενοχλητικό τοπικό πάχος σε πρόσωπο και σώμα. Συχνά εσφαλμένα αναφέρεται και ως ενέσιμη Μεσοθεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. 

Στην ουσία όμως για να πετύχουμε λιποδιάλυση, πρέπει στοχεύσουμε σε βαθύτερα στρώματα από αυτά της μεσοθεραπείας και να φτάσουμε στον λιπώδη ιστό. 

Με την Ενέσιμη Λιποδιάλυση μπορούμε να μειώσουμε μόνιμα λιποκύτταρα σε σημεία όπως το προγούλι, η κοιλιά, τα μπράτσα, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και γενικότερα όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος.

Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει μεγάλη αισθητικότητα, οι εγχύσεις είναι σχεδόν ανώδυνες, και σε αντίθεση με τις ενέσιμες μεσοθεραπείες απαιτούνται λιγότερα τσιμπήματα. Μετά την θεραπεία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα ή μικρό οίδημα στην περιοχή όπου έγινε η έγχυση αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν αποτελεί κανέναν λόγο ανησυχίας. Για τις επόμενες 12 ώρες θα πρέπει να αποφεύγονται οι άμεσες πηγές θερμότητας καθώς και ηλιοθεραπεία έκθεση σε UV ακτινοβολία. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται η έντονη σωματική άσκηση κατά την πρώτη εβδομάδα, καθώς τα λιποκύτταρα κατά την διάσπαση τους μετατρέπονται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα. 

Ανάλογα με το σημείο που θέλουμε να καταπολεμήσουμε την τοπική συσσώρευση λίπους και την έκταση του προβλήματος, μπορεί να δοθεί και η εξατομικευμένη απάντηση. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως ένας κύκλος 3-5 Συνεδριών με μεσοδιαστήματα 3 εβδομάδων θα φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά το πέρας των πρώτων ημερών και βελτιώνονται αθροιστικά με την επανάληψη των θεραπειών. 

Θα πρέπει να θυμόμαστε πως όλες οι θεραπείες για την καταπολέμηση τοπικού πάχους θα πρέπει να συνδυάζονται πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή, για την διατήρηση του καλού αποτελέσματος και για την αποφυγή δημιουργίας λιποαποθηκών σε άλλο σημείο από τον οργανισμό. 

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.