Διοδικό Laser Triple Lase (3 Συχνοτήτων)

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως κερί, ξύρισμα και τράβηγμα, έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα.

Η ηλεκτρόλυση, που μπορεί να καταστρέψει την τρίχα μόνιμα, περιλαμβάνει την είσοδο βελόνας σε κάθε τριχικό θύλακα και την εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος, μια διαδικασία επώδυνη, αργή και κοπιώδης για αποτρίχωση.

Με την ηλεκτρόλυση μπορούν να θεραπευτούν μόνο μικρές περιοχές στη διάρκεια μιας συνεδρίας, απαιτούνται πολλές συνεδρίες σε χρονικά διαστήματα μηνών έως ετών για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ενώ ενίοτε η θεραπεία αυτή μπορεί να αφήσει μικρές ουλές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης, ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας των laser.

Με την χρήση των Laser, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι γίνεται παρελθόν, γρήγορα, εύκολα και οριστικά.

Το Διοδικό Laser 3 Συχνοτήτων αποτελεί μια νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης. Συνδυάζει ταυτόχρονα 3 μήκη κύματος λέιζερ σε μια μοναδική καινοτόμο κεφαλή, στοχεύοντας ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη. Για αυτό αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη μέθοδο laser αποτρίχωσης μέχρι σήμερα.

προσφέρει τα συνεργικά οφέλη από τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος για την αποτρίχωση, καθώς καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θυλακίου της τρίχας.

Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

– Τεχνολογία Speed: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας την, την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης:

Την SHR (Super Hair Removal) και την εν κινήσει (In Motion)

Με την μέθοδο SHR ένας υψηλός ρυθμός επανάληψης των σύντομων παλμών μεταφέρεται βαθιά στο χόριο, επιτυγχάνοντας υψηλή μέση ισχύ και θεραπευτικά αποτελεσματική συσσώρευση θερμότητας, χωρίς ουσιαστικά πόνο.

Με την εν κινήσει  τεχνική σάρωσης In-motion η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη όλης της περιοχής θεραπείας για βέλτιστα αποτελέσματα σε σημαντικά λιγότερο χρόνο

Η τεχνολογία ψύξεις δροσίζει την επιφάνεια του δέρματος – αποτρέποντας τα επιφανειακά εγκαύματα και επιτρέποντας ουσιαστικά ανώδυνες, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές εφαρμογές.

Η απάντηση εξαρτάται από τους ατομικούς παράγοντες κάθε ανθρώπου. Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι χρειάζονται μέσο όρο 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή για οριστικό αποτέλεσμα.

Γενικά η αποτρίχωση με laser δρα οριστικά εναντίον των τριχών που βρίσκονται στη φάση της αναγέννησης. Δεν είναι όμως όλες οι τρίχες στο σώμα μας στην ίδια φάση την ίδια χρονική στιγμή. Για αυτόν το λόγο είναι απαραίτητες κάποιες επαναλήψεις της εφαρμογής ανά 4-6 εβδομάδες.

Γιατί είναι σχεδόν ανώδυνη Θεραπεία Τριπλής Στόχευσης. Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Είναι κατάλληλη για όλους τους Τύπους Δέρματος και Τρίχας. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Γρήγορη και Ασφαλής. Οι συνεδρίες θεραπείας είναι γρήγορες ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Κατατάσσονται επίσης στις πιο ασφαλείς.

Κατάλληλη για Κάθε Σημείο του Σώματος Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Επίσης είναι κατάλληλο για τους άνδρες, καθώς η τριπλή στόχευση laser δρα πολύ δραστικά στις ανθεκτικές ανδρικές τρίχες.

Χωρίς Χρόνο Αποθεραπείας Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας.

Κλείστε άμεσα ραντεβού

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.