Ερμού 13 και Σκόπα 2Αθήνα, 10563

Deka Medical Aesthetic

A Beauty Corner for you!
  • Υπηρεσίες για το σώμα και το πρόσωπο
  • Υπηρεσίες για αποτρίχωση
  • Υπηρεσίες για την κυτταρίτιδα
  • Ειδικά πακέτα περιποίησης και ομορφιάς

Λίγα λόγια για εμάς

Το Deka Medical Aesthetic είναι ένα ιατρείο κοσμητικής και αποτρίχωσης στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από παντού που προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, για την βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματος του. Είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό.

Στο Deka Medical Aesthetic, στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για αυτό ακριβώς τον λόγο, έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για μη επεμβατικές θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης.

Η φιλοσοφία μας εστιάζει στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.  Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου δεν είναι ποτέ ίδιες. Έχοντας στην φαρέτρα μας τον συνδυασμό της γνώσης και μιας πολύ μεγάλης γκάμας υπηρεσιών – θεραπειών, θα συζητήσουμε μαζί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μένοντας μακριά από υπερβολές και ανέφικτες υποσχέσεις.

Δεν θα σας βάλουμε ποτέ στην διαδικασία προπληρωμένων πακέτων. Αντίθετα, επιμένουμε στις χαμηλές τιμές, προς όφελος του τελικού αποτελέσματος. Θα  πρέπει να είναι πάντα κατανοητό πως στις περισσότερες περιπτώσεις, η κάθε θεραπεία είτε για το πρόσωπο είτε για το σώμα, λειτουργεί καλύτερα με κάποιες επαναλήψεις ή συνδυαστικά με άλλες θεραπείες για αυτό και οι τιμές μας θα είναι πάντα προσιτές για όλες μας τις υπηρεσίες ώστε να μπορείτε να προσφέρετε το καλύτερο στον εαυτό σας.

Λειτουργούμε μόνο με ραντεβού, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού, της σωστής και απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών, καθώς και για τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σας.

Οι κορυφαίες προσφορές περιποίησης και ομορφιάς!

Η ομορφιά για μία γυναίκα ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζει να είναι ο εαυτός της!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ

Our Location

Designed by Master Digital Agency. All rights reserved.